TIBCO EBX™ Solutions wederom als  leader genoemd in Gartners Magic Quadrant 2020

Accelerates your digital transformation

Innovatieve IT-oplossingen die uw digitale transformatie versnellen

Systemation zoekt en vindt de beste technologie die op de markt is voor uw specifieke business-vraagstukken. Technologie die voor andere organisaties met dezelfde uitdagingen ook interessant kan zijn. Wij zorgen er ook voor dat uw organisatie deze technologie met succes weet te gebruiken en er maximaal en duurzaam profijt van heeft. Dat houdt in: ondersteuning bij implementatie, opleiding, product- en applicatiebeheer.

Onze oplossingen

Master- en Referentie Data Management

Master- en Referentie Data Management

Harde data beslissingen nemen in plaats van op aannames? Een fundament voor een betrouwbare datahuishouding: Master Data Management.

Datawarehouse automation

Datawarehouse automation

Sneller, flexibeler, met minder fouten en een beter te managen datawarehouse? Alles wordt geautomatiseerd, dus ook het datawarehouse.

API Data Security

API Data Security

De inzet van API’s voor data-uitwisseling brengt nieuwe kwetsbaarheden en risico’s met zich mee. Geef voorrang aan uw API Security.

Waarom Systemation?

Waarin zijn we uniek

Waarin zijn we uniek

We bieden effectieve en duurzame oplossingen die u bovendien budgetruimte geven voor innovatie en ontwikkeling door besparingen op beheerkosten.

Ons verhaal

Ons verhaal

Met het overbruggen van de kloof tussen de behoefte van de organisaties aan de ene kant, en het aanbod van de innovatieve oplossingen aan de andere kant voorziet Systemation in een grote behoefte.

Wat we doen

Wat we doen

Wij zoeken en vinden de beste technologie die op de markt is voor uw specifieke businessvraagstukken. Wij zorgen dat u deze technologie met succes weet te gebruiken en er maximaal en duurzaam profijt van heeft.

Laatste nieuws

How to Create an Effective Non-CTO Playbook for Digital Transformation

According to IDC’s global IT spend guide back in mid-2020, the world, amidst pandemics and softening of economies, still showed considerable growth and continued digital transformation investments. Global spending on digital experience (DX) technologies and services is forecast to grow by 10.4% in 2020 to $1.3 trillion.

There’s no disputing that technology makes the world more efficient, works better, and keeps us connected. But understanding how and when to use the right technology solutions still demands specific expertise. That unique skill set and acumen usually lie with an organization’s CTO (Chief Tech Officer). Amongst top leadership teams within an organization, he/she may directly influence the decision, but most times, a working level of internal pitching may be necessary.

Erwin Oppelaar – Senior Architect de Volksbank

Reference Data Management oplossing

“Na een gedegen selectietraject voor een Reference Data Management oplossing zijn we bij Systemation uitgekomen. Met de Reference Data Management oplossing en de implementatie expertise van Systemation hebben we een robuuste oplossing ontwikkeld waarmee de Volksbank haar referentiedata kan beheren conform de eisen van diverse regulators.”

Erwin Oppelaar – Senior Architect de Volksbank

Hulp nodig? Wij hebben vast de oplossing die u zoekt!

Meer informatie over een oplossing of behoefte aan een demo?

Benieuwd naar rapporten, datasheets en whitepapers?

Voor al uw supportvragen.