ALLES WORDT GEAUTOMATISEERD. OOK HET DATA WAREHOUSE

Accelerates your digital transformation

Alles wordt geautomatiseerd. Ook het data warehouse. Datawarehouse Automation.

Uw organisatie heeft vast een data warehouse (DWH) in gebruik of in overweging voor het aanleveren van data aan de business zodat ze daar zelfstandig (Self-Service) ad-hoc analyses, standaard rapportages en dashboards kunnen maken. Traditionele DWH-applicaties zijn gebaseerd op ETL om data uit databronnen op te halen, te verwerken en in het DWH te laden. Vanuit het DWH worden de data vervolgens via cubes en datamarts aan de business beschikbaar gesteld. Deze inrichting van de datahuishouding vraagt veel handwerk en is lastig te onderhouden. De flexibiliteit is beperkt en de onderhoudskosten zijn hoog. Het Business Intelligence Competence Center dat nieuwe data moet aanleveren staat onder grote tijdsdruk. Dit alles vraagt om een andere, innovatieve aanpak. Die is er: nieuwe generatie data warehouse oplossingen automatiseren het opzetten en onderhouden van de data-infrastructuur.

Wat is DataWarehouse Automation?

Bekijk de Engelstalige korte animatiefilm over wat Datawarehousing en Date Warehouse Automation is.

Herkent u dit?

  • De business raakt gefrustreerd door langdurige processen om data beschikbaar te krijgen voor rapportage;
  • Aanpassingen aan het DWH gaan te langzaam of zijn niet mogelijk;
  • Het kost te veel tijd en geld om te proberen extra waarde te ontlenen aan het DWH.

Het kan anders…

De nieuwste en meest effectieve aanpak van bovenstaande knelpunten is het automatiseren van het gehele DWH-proces – van het aanleveren van ruwe data tot het beschikbaar stellen van betrouwbare informatie – en dan het liefste met één platform dat de gehele voortbrenging van data in de keten dekt. De voordelen van automatisering zijn groot: sneller, flexibeler, minder fouten en beter te managen.

Onze keuze

Wherescape

Data Warehouse automation is een snel opkomende ontwikkeling met aan de aanbiederskant tal van volwassen spelers, innovatieve scale-ups en veelbelovende startups. Welke leverancier biedt de beste prijs/ prestatie, ook met het oog op de toekomst? Op basis van uitvoerig onderzoek en vanuit onze veeljarige expertise in Data Management, Business Intelligence en Data Warehouse hebben wij gekozen om WhereScape op te nemen in ons portfolio. WhereScape is de wereldleider in Data Warehouse Automation. Met deze oplossing komen krachtige data warehouses snel en kosteneffectief tot stand. WhereScape voldoet aan onze visie en onze hoge normen.

Voordelen van WhereScape

  • Agile Data Warehouse modeling
  • Geautomatiseerd code genereren
  • Automatisch testen en documenteren
  • De voordelen van automatisering zijn groot: sneller, flexibeler, minder fouten en beter te managen.

Meer weten?

Lees meer over de voordelen van WhereScape

Meer informatie over data warehouse automation en behoefte aan een demo?

Benieuwd naar rapporten, datasheets en whitepapers?