Op 28 september 2022 vond in Liemès Food District in Utrecht onze business lunch plaats, georganiseerd in samenwerking met Ataccama. Een inspirerende, informele middag waar kennis en ervaring werd gedeeld over Data Quality Management tijdens een uitstekend verzorgde lunch.

Aanleiding voor deze bijeenkomst zijn de snelle ontwikkelingen op het gebied van datamanagement en Data Quality. Automatisering is de sleutel tot succesvolle implementaties van Data Quality Management en daar werd tijdens de business lunch door drie sprekers meer over verteld.

Na de uitgebreide lunch met gerechten uit verschillende windstreken leidde Kees Gelderblom, Commercial Director bij Systemation, de bijeenkomst in en sprak over de vier belangrijkste elementen van metadata gedreven Data Quality. Hij ging dieper in op de vraag hoe metadata en AI het mogelijk maken om Data Quality te automatiseren. Mocht u hier meer over willen lezen, download dan het whitepaper hierover. Of download het rapport “2022 State of Data Quality”.

Vervolgens was het woord aan Nick Stammers, VP of UK en EMEA van Ataccama. Hij gaf de aanwezigen een korte inleiding over Ataccama en introduceerde de gastspreker van The Heineken Company; Ramesh Dusari, product architect van het Data Quality platform van Heineken. Ramesh gaf een indrukwekkende presentatie over hoe The Heineken Company een wereldwijd DQ platform voor alle bedrijfsonderdelen heeft ingericht inclusief de organisatie, governance, data quality policies en -rules en data quality management processen. De presentatie van Ramesh werd gevolg door een goede, inhoudelijk Q&A en een drankje aan de bar!

We kijken terug op een zeer geslaagde middag met veel interactie en een heerlijke lunch. We danken alle deelnemers, waaronder Holland Casino, Renewi, Volker Wessels, Sligro, Ahold Delhaize, Vopak, Portbase, Stater, Caldic, PriCogA en Contakt Consulting. Wil je op de hoogte blijven van onze evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via info@systemation.nl