Systemation Opleidingen

KENNIS HEEFT GEEN WAARDE ALS JE ER NIETS MEE DOET…

Heeft je organisatie onlangs geïnvesteerd in nieuwe mogelijkheden voor datamanagement? Laat Systemation je helpen om het onder de knie te krijgen met ons opleidingsprogramma.

Bij Systemation leren we je de grondbeginselen van enterprise software te begrijpen. We bieden je op een gestructureerde manier de juiste context inclusief echte praktijk cases. Onze ervaren Solution Consultants zijn je trainers. Wie getraind is in het gebruik van data-software producten door middel van “leren door te doen” zal veel beter inzicht krijgen in implementaties.

Train-the-trainer

Systemation ondersteunt je team via het concept “Train de trainer”. Belangrijke gebruikers in je organisatie worden opgeleid om hun kennis over de geconfigureerde datatoepassing zelf over te dragen aan uw datamanagementteam (data-eigenaren en data stewards. Uw organisatie wordt getraind voor GO Live en wordt zelfvoorzienend en de baas over uw datatoepassingen! De training wordt zowel klassikaal als online gegeven aan een groep van 6 cursisten.

Training op maat

Elke organisatie heeft unieke eisen en behoeften. Om die reden wordt ook een opleiding op maat aangeboden. Systemation ontwikkelt trainingsmateriaal voor jouw specifieke situatie. Geïnteresseerd in wat Systemation jouw organisatie kan bieden?

Neem contact met ons op via education@systemation.nl.

Opleidingscurriculum

De brochures geven informatie over de standaard trainingen bij Systemation. Op verzoek is het mogelijk een training op maat samen te stellen. Neem hiervoor contact met ons op via education@systemation.nl.

EBX 5 Foundation   3 dagen

Deze cursus introduceert je in de wereld van EBX 5. Het zorgt ervoor dat gebruikers zich vertrouwd voelen met het uitvoeren van diverse configuratietaken, zoals het navigeren, selecteren, filteren en exporteren van gegevens, en het creëren of updaten van datamodellen en workflowmodellen.

EBX 5 Ontwikkeling   3 dagen
Wil je jouw EBX 5 omgeving dynamischer maken? Deze cursus biedt je de tools om een EBX 5 omgeving aan te passen met behulp van Java programmering.

EBX 6 Foundation   3 dagen
Deze cursus introduceert je in de wereld van EBX 6. Het maakt gebruikers vertrouwd met het uitvoeren van diverse configuratietaken, zoals navigeren, selecteren, filteren en exporteren van gegevens, en het creëren of bijwerken van datamodellen en workflowmodellen.

EBX 6 Ontwikkeling   3 dagen
Wil je jouw EBX 6 omgeving dynamischer maken? Deze cursus biedt je de tools om een EBX 6 omgeving aan te passen met behulp van Java programmering.

EBX Systemation Framework   2 dagen
Om de productiviteit en samenwerking van ontwikkelaars te verbeteren, heeft Systemation een EBX development framework ontwikkeld. Deze training leert EBX-ontwikkelaars de implementatietijd te versnellen en tot 30% te verkorten.

EBX 6 aangepaste formulieren en scripting   1 dag
EBX 6 bevat een gloednieuwe editor voor aangepaste formulieren. Deze training maakt je vertrouwd met deze formulieren editor, zodat je jouw eigen formulier lay-out kunt maken zonder Java programmering. Voeg berekende velden toe met de eigen EBX scripttaal. Deze scripttaal wordt ook gebruikt om dynamische toegangsregels tot je referentie- en stamgegevens te maken.

EBX 5-6 Verschillen   1 dag
Deze 1-daagse training geeft een overzicht van de verbeterde en nieuwe functies in EBX 6.

EBX 6 Add-ons Digital Asset Manager   1 dag
Altijd al willen weten wat je met de EBX add-ons kunt doen? Deze training leert je werken met bijlagen binnen EBX.

EBX 6 Add-ons Matchen en samenvoegen   1 dag
Altijd al willen weten wat je met de EBX add-ons kunt doen? Deze training helpt jou de match en merge add-on te begrijpen en te gebruiken.

EBX 6 Add-ons Mobiele gegevens   1 dag
Altijd al willen weten wat je met de EBX add-ons kunt doen? In deze training leer je werken met EBX via je smartphone.

EBX 6 Add-ons Gegevensuitwisseling, Visualisatie, Dashboard en Zoeken   1 dag
Altijd al willen weten wat je met de EBX add-ons kunt doen? Deze training leert je werken met 4 add-on modules.