TIBCO EBX™

BEHEER VAN MASTERDATA IN MEERDERE DOMEINEN

Of het nu gaat om operationeel, analytisch of beheer, gegevens staan centraal. In EBX™ kunt u uw datamiddelen op één plaats beheren en besturen in plaats van in alle afzonderlijke toepassingen waar ze zich bevinden.

TIBCO EBX™ Beheer van Master Data

Bij Systemation werken we bij voorkeur met technologie die de onderscheidende kenmerken van de business van onze klanten kan overnemen en tegelijkertijd up-to-date blijft tegen lage onderhoudskosten. Hierdoor kunnen budgetten worden toegewezen aan bedrijfsinnovatie in plaats van te worden opgeslokt door IT-operaties. De modelgedreven, multidomein- en multivectorcapaciteiten van TIBCO EBX™ zijn een echte ‘enabler’ voor de bedrijfsafdelingen van onze klanten. Bovendien is EBX™ zeer geschikt om je MDM-roadmap op een soepele en gecontroleerde manier te implementeren met maximale betrokkenheid van de business.

Waarom Systemation werkt met TIBCO EBX™.

Meer dan 10 jaar geleden, toen het nog een oplossing van Orchestra Networks was, hebben we EBX™ met succes op de Benelux-markt geïntroduceerd. Dit was voor de hier genoemde mogelijkheden, die vandaag de dag nog steeds van kracht zijn. Nu maakt TIBCO EBX™ deel uit van het TIBCO Unify-aanbod.

  • 20 jaar doorwinterde expertise in één krachtige MDM-oplossing.

  • Ondersteuning voor stam-, referentie- en metadata in één enkel platform.

  • Multidomein: klant, product, leverancier, financiën, HR, enz. inclusief kruisrelaties.

  • Multi Factor: gouden sleutel, gouden record, implementatiestijlen.

  • Modelgedreven: UI wordt gegenereerd op basis van klantspecifiek datamodel (what you model is what you get), extreem flexibel en zeer lage onderhoudskosten.

  • Tijdreizen; (vroegere, huidige en toekomstige gegevensbeheerversies)

TIBCO EBX BELANGRIJKSTE KENMERKEN

SYSTEMATION TIBCO EBX FRAMEWORK 

Het door TIBCO gecertificeerde Systemation EBX Framework automatiseert de implementatie en versnelt de ontwikkeling van je EBX-implementatie. Dit levert je een meetbare besparing van ontwikkelingstijd en -kosten op. Use cases met besparingen tot 30% ondersteunen deze claim. Het framework heeft een grote invloed op de kwaliteit en stabiliteit van de gecreëerde applicatie. Het onderhoud van je EBX-toepassingen, ontwikkeld met behulp van het Systemation Framework, wordt dan ook sterk vereenvoudigd. In de praktijk levert dit je een aanzienlijke besparing op voor het onderhoud en een sterke vermindering van fouten in het proces van implementatie.

Whitepaper Tibco EBX FRAMEWORK

TIBCO EBX BELANGRIJKSTE VOORDELEN