ATACCAMA

ENTERPRISE DATA QUALITY FABRIC

Maak je bedrijfsgegevens direct beschikbaar voor mensen en machines als hoogwaardige dataproducten, waarbij beheer en compliance automatisch zijn gewaarborgd.

ATACCAMA ÉÉN PLATFORM

Ataccama ONE Gen2 is het meest uitgebreide datamanagement platform op de markt. In één platform geeft het je alle belangrijke datamanagement mogelijkheden, waaronder Data Quality, Metadata Management, Data Lineage en Master & Reference Data Management. Het platform gebruikt AI en machine learning om te automatiseren, de gebruikerservaring te verbeteren en de behoefte aan handmatige invoer aanzienlijk te verminderen.

Met het Ataccama ONE Gen2 platform kan data in je hele omgeving nu automatisch worden ontdekt en geclassificeerd. Pro-actief data verzamelen en beschikbaar maken voor data stewards en andere gebruikers stelt hen in staat om direct aan de slag te gaan met de data, in plaats van tijd te besteden aan het zoeken ervan. Als je op zoek bent naar een schaalbaar dataplatform waarmee je kunt beginnen met de directe uitdaging en kunt groeien als je bedrijf dat nodig heeft, bekijk dan de voordelen van Ataccama ONE Gen2.

Waarom Systemation met Ataccama samenwerkt

Met digitale transformatie in volle gang en wijdverbreide datademocratiseringsinitiatieven hebben onze klanten behoefte aan robuuste, in de markt geteste oplossingen. De mogelijkheden van Ataccama worden al meer dan tien jaar erkend door Gartner.

  • Meest uitgebreide platform in de markt voor enterprise data management oplossingen

  • Een data fabric architectuur ontwerp, dat data integratie en levering van data aan gebruikers en machines automatiseert

  • Masterdata, referentiedata, metadata, datakwaliteit en datalijncomponenten in één geïntegreerd platform

  • Self-driving functies aangedreven door AI om gegevensbeheer te vergroten

     

  • Zelfbedieningsplatform met een vriendelijke gebruikersinterface

  • Cloud, hybride of on-prem implementatie

  • Eenvoudige licenties

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN ATACCAMA

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN ATACCAMA