MANTA

END TO END
DATA LINEAGE
OP DE JUISTE MANIER

MANTA is het data lineage platform van wereldklasse dat automatisch je dataomgeving scant om een krachtige map te maken van alle datastromen. Met MANTA krijgt iedereen volledige zichtbaarheid en controle over zijn datapijplijn.

MANTA DATA LINEAGE

Hoe complex je data omgeving ook is, het MANTA-platform bereikt elke hoek om de observeerbaarheid te herstellen, je data pipeline gezond te houden en het maximale uit je data te halen. De combinatie van lineage verzameld over meerdere bronnen op een geautomatiseerde manier en een krachtige semantische laag daarbovenop, geeft datagebruikers een complete, duidelijke en uitgebreide map van alle data stromen, bronnen, transformaties en afhankelijkheden, die hen helpt databeheer te verbeteren, migratie projecten te stroomlijnen, proactieve debugging mogelijk te maken en incidenten sneller op te lossen.

Waarom Systemation met Manta werkt.

Je kunt andere data lineage technologie op de markt vinden, maar geen enkele is zo uitgebreid als Manta. Een belangrijke onderscheidende factor voor Systemation was dat Manta al de lineage tool of voorkeur is voor andere technologieën die wij ondersteunen.

  • Vriendelijke gebruikersinterface die zich onderscheidt van alle andere data lineage tooling

  • Gekozen als de lineage tool van voorkeur door vele andere technologieën

     

  • Out of box ondersteuning van een groot aantal technologieën

  • Stevige steun van investeerders

  • MANTA voldoet aan de ISO 9001 en ISO 27001 normen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN MANTA

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN MANTA