Partners

ALS JE SNEL WIL ZIJN, GA DAN ALLEEN. ALS JE VER WIL KOMEN, GA DAN SAMEN.

Wij zijn een verbindend bedrijf. Technologie en mensen samenbrengen in ideeën en kansen is wat ons enthousiast maakt. Bij ons vindt u optimisten die de dag benaderen met een open en onderzoekende instelling.

Contakt Consulting

Contakt Consulting ondersteunt haar klanten bij het succesvol implementeren van business- en IT-initiatieven met doorgewinterde en deskundige programma- en projectmanagers, business analisten en enterprise- en solution architecten. Via Contakt Consulting krijgen haar klanten toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals met specifieke kennis en jarenlange ervaring. Systemation werkt samen met Contakt Consulting vanwege hun branchekennis en netwerk in branches als Retail en Bouw.

www.contakt.nl

Valcon

Premium operations consulting gecombineerd met diepgaande technologie- en datavaardigheden

Wij weten dat elke schakel van belang is bij het verbeteren van de waardeketen van een bedrijf. Wij ondersteunen onze klanten bij het nastreven van de juiste verandering in mensen, systemen en processen. Onze betrokkenheid is gebaseerd op diepgaande kennis en ervaring, waarbij we schouder aan schouder werken met veel verschillende organisaties. We volgen niet blindelings een methodologie; we gaan door om dingen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten voorop blijven lopen.

  • Wij maken uw bedrijf klaar voor de toekomst.
  • Wij werken van begin tot eind met onze klanten samen bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering en het implementeren van de toekomst.
  • Premium operations consulting gecombineerd met diepgaande technologie- en datavaardigheden.
  • Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het creëren van vooruitgang; verder dan de strategie, verder dan het rapport, verder dan de implementatie.

https://valcon.com/

Video: https://www.youtube.com/watch?v=LMLuPpx20WE

Bluefrog

Bluefrog verbindt freelance BI professionals met data projecten die verder gaan dan gewone Business Intelligence of Data Consultancy. Bluefrog helpt bedrijven, overheden en organisaties met complexe datavraagstukken. Systemation werkt samen met Bluefrog vanwege hun diepgaande kennis en ervaring met Datawarehouse Automation en Data Lineage.

www.bluefrog.nl

Connected Data Group

Connected Data Group is een groep zeer gespecialiseerde en ervaren consultants en trainers, met een sterke achtergrond in analyse, ontwerp en implementatie van Data Virtualisatie, Data Architectuur, Data Management, Analytics en Data Science oplossingen. Systemation werkt samen met Connected Data Group vanwege hun diepgaande kennis en implementatiemogelijkheden op het gebied van datavirtualisatie en dataplatformarchitecturen.

www.connecteddatagroup.com