Wist je dat er dit jaar bijna 100 zettabytes aan data zijn gegenereerd? Dat is maar liefst een triljoen gigabyte, wat de komende jaren alleen maar zal toenemen. Bovendien is 30% van de wereldwijde data afkomstig uit de gezondheidszorg.

Data uit de gezondheidszorg speelt een cruciale rol in allerlei organisaties, zoals:
• Verzekeringsmaatschappijen die een nieuw declaratiesysteem aanschaffen
• Zorgverleners die longitudinale patiëntendossiers samenstellen
• Beheerders die bedrijfsuitgaven in balans brengen
• Data architecten die rapporten creëren om de efficiëntie van de organisatie te verbeteren

Data is altijd essentieel geweest voor organisaties in de gezondheidszorg om effectief te kunnen functioneren, maar het volume en de complexiteit van binnenkomende data is gewoonweg te groot om handmatig te analyseren. Er ontstaat daardoor een enorme druk op elk onderdeel van het zorgsysteem. Het goede nieuws is dat Data Lineage data zichtbaar kan maken en mogelijk veel verloren inkomsten kan voorkomen door de business intelligence te verbeteren.

Met het whitepaper “Planning for Healthcare Data Visibility in 2023” krijg je inzicht in enkele recente trends in de gezondheidszorg en legt uit hoe zichtbaarheid van data kan helpen om nieuwe uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan en belangrijke bedrijfsdoelstellingen te kunnen halen.

Enkele statistieken over de gezondheidszorg die je in het whitepaper terug zal vinden:
• 25% van de medische kosten zijn administratiekosten
• De laatste periodes van economische neergang hebben geleid tot nieuwe medische regelgeving
• Faillissementsaanvragen voor grote organisaties in de gezondheidszorg zijn 28% hoger dan in 2021

Download nu het whitepaper en begrijp hoe Data Lineage je kan helpen jouw doelstellingen te halen door meer zichtbaarheid te krijgen in data.